Er is een fout opgetreden in dit gadget

TOP weekend

~ For English scroll down ~ TOP weekend ~

Wat doe je als breiend naaister of als naaiende breister als er in één weekend twee grote evenementen plaats vinden, nu je in zeven bochten wringen, en het huis de boel de boel laten op stap gaan en genieten
What do you do if there are in one weekend two events you like to participate? Go to both and just enjoy.
Op Vrijdag en Zaterdag waren er in Nieuwegein de Brei en Haakdagen. De beurs waar iedere breister naar toe zou moeten gaan want de wolletjes en wolgerelateerde dingen die je daar ziet vind je nergens anders. OK de zaal was wat te donker, de gangpaden smal maar het was er reuze en zo fijn om vele mensen te ontmoeten en terug te zien. Veel foto's heb ik niet gemaakt maar maantje maakte zo een leuk filmpje voor ieder die er niet was maar toch wil weten hoe het er was.
On Friday there where the Knit and Crochet Days in Nieuwegein. A fair with only wool, yarn en yarn related items. OK the hall was a little bit to dark, the walkways to small but there was so much to see and so nice to meet people with the same addiction.


Een van de blikvangers op de Beurs was Ysolda Teague, die er een workshop gaf en boek teken sessies hield. Voor de workshop was ik te laat maar in mijn boek “LittleRed in the City” staat nu een heuse mooie handtekening
One of the eye catchers was Ysolda Teague, she gave workshops and sign secessions. I was too late to sign in for a workshop but my book Little Red in the City has now a nice inscription.Zaterdag was een dag waar naaiend Vlaanderen al lang naar uit werd gekeken. En eindelijk was het de 14de de dag van “Van Katoen”.
Een naaimarathon van 12uur, met verschillende naai workshops, en gelegenheid om stofjes en ander naaimateriaal in te slaan. Dit alles voor het goede doel Annick voor Kenia. En Van katoen werd er gegeven, ik ging wat later maar nog altijd was het er druk.
Op Van katoen had ik mijn fototoestel niet bij, dus om jullie toch een beeld te geven heb ik enkele foto’s die ik op het internet vond samengesmolten.
Saturday was the day for sewing Belgium. Van Katoen - a marathon of 12 hours sewing with workshops and booth to buy fabric and more. All for the good cause Annick for Kenia.
This time the photos are not mine but I made a collage of pictures I found on the internet.

Bron : het Nieuwsblad

bron : facebook en Van Katoen

In het totaal 9uur trein + 1uur tram, was het zeker allemaal waard, moe en voldaan met een rijke buit en wolletjes en stofjes, wat wil een mens nog meer, een top weekend … om nog heel lang over na te dromen.
Totally 9hours train, 1hour tram, but it was it all worth, I am still tired but I came home with a lot of yarn, fabric and other stuff. A great weekend to dream about for some time.

de wolletjes

de stofjes

7 opmerkingen:

Pluisje zei

Dat gaan weer mooi tasjes worden, met zo mooie stofjes... veel plezier ermee!

Mira zei

Wauw zelf 2 evenementen!! Leuke buit!!

yarnlot zei

Dank voor de bijdrage over Nieuwegein, zo had ik toch even het gevoel er geweest te zijn...
Van Katoen was een overweldigend en hartverwarmend initiatief.

Dinah zei

Wat een gezellige boel op die markt. Tja leuke dingen komen altijd tegelijk. Maar jij kan weer vooruit met leuke stofjes en wolletjes. ;-)

groetjes, dinah

Dominique zei

een heel druk weekend, maar zo te zien ook heel erg geslaagd!

hannahsknits zei

Zo zeg, dat was inderdaad een top-weekend! En vermoeiend ook lijkt me.

Ik vond het leuk om je gezien te hebben op de breidagen. Mooie wol heb je gekocht, en nu heb ik de Lindewol ook gezien! Mooi hoor.

breieninpeking zei

Wat een geweldig weekend en wat heb je mooie spullen gekocht. Ik ben benieuwd wat je er allemaal van maakt.
Karin (cloudsofdust)