Er is een fout opgetreden in dit gadget

Paashaas Pomponstaart

~ For English scroll down ~ Easter Bunny ~


Kijk een wie hier de paaseitjes bracht, jawel hoor mijn eigen Paashaas Pomponstaart. Onmiddellijk toen ik de previews van het boek zag wist ik het, deze wil ik maken.
Het begon allemaal met een paar schichtige langen benen maar stilaan kwam er model in
Look who came to bring some Easter eggs, my own Easter Bunny. Immediately when I saw the previews of the book I knew I will knit him. It all started with some long skinny legs but slowly it grow in to huggy.
Natuurlijk moest hij ook een truitje aan, want er zonder leek hij helemaal niet af, het maken van de oortjes was een verassing, eerst dacht ik het wordt niks maar toen ze een maal in mekaar stonden, viel het reuze mee.
For finishing tough I also made the sweater. Making the ears was the most surprising, in the beginning it did not looked at all, but when they were put them together turned out all write.Het patroon was goed opgevat hoewel er wat discussie mogelijk is over het sommige dingen, zo merk je dat het boek vertaald is door een niet breister, want ergens gaat er iets fouts tussen de vertaling van minderen en afkanten en samenbreien, er wordt eigenlijk altijd dezelfde term gebruikt voor alle drie de dingen.
The pattern was well written, but the translation was not efficient; so they used the same term for Knit two together and cast off.Hoewel ik de ontwerpen Arne en Carlos erg waardeer, begint de uitgever mij meer en meer tegen te vallen, voor hem lijkt alleen winstbejag te tellen.  Zo blies hij de Holland toer af. Ik was gelukkig een van diegenen die het wel wist omdat het aan de S&B werd gemeld, maar er waren ook veel ontgoochelden. Aan Selexyz Maastricht heeft het niet gelegen want zij hebben hun best gedaan om er toch een gezellige voormiddag vol breien van te maken.
Although I like the designs of Arne and Carlos very much, the publisher seems to be a man who only thinks about profits. So he blow off the Holland tour, I was warned in time, but a lot of people came and were disappointed, although the bookstore did is best to make is pleasant day full of knittingLogboek
Patroon :  Paashaas uit het boek Arne en Carlos breien op hun paasbest
Breinaalden : 2,5
Garen  :  Regia silk - 005 eierschaal
Hoeveelheid :  25 gram
Patroon :  Trui  uit het boek Arne en Carlos
Breinaalden :  4 + 4,5
Garen  :   Merino van Tucana’s dream
Hoeveelheid :  10 gram

6 opmerkingen:

Pluisje zei

Mooie paashaas!!

Wieke van Keulen zei

Leuke haas, Line. Die heb jij even top gemaakt. Sneu voor al die mensen die voor niets zijn geweest. Ik wist zondag pas dat ze niet kwamen en niet waren geweest, dus de communicatie was erg slecht. Ik had donderdagmorgen Arne & Carlos nog gesproken en volgens mij wisten zij op dat moment ook nog van niets. Heel vreemd. Groeten, Wieke

Martine zei

Leuke paashaas :-)

Saskia Middel zei

Wat vervelend van die toer, Jammer dat het teveel om geld draait. Ik brei zelf niet maar als ik dit zie dan krijg ik bijna (BIJNA! ;) zin om het eens te proberen.
Wat is hij leuk geworden zeg!

Dominique zei

Het haasje ziet er echt op zijn paasbest uit. Jammer dat de ontwerpers hem niet in levende lijve zijn komen bewonderen. En dat het boek niet zo goed vertaald is. Voor een ervaren breister zoals jij geen probleem, maar toch.

hannahsknits zei

Wat een leukerd!