Er is een fout opgetreden in dit gadget

LegoLine

MidSinterKarmaMeet in Ottoland
Niet te geloven maar ik geniet nog steeds na van de MidSinterKarmaMeet. Ja vorige zaterdag was het zoveer. Het werd ruim op voorhand gepland en geen wonder dat het een groot succes werd.
Voor de Meet was er een zaaltje gehuurd met een panoramazicht op de schapen, en stillaan druppelden de leden van de Nederlandse Karma groep binnen. Allemaal even enthousiast sommigen met een breiwerkje andere met een spinnewiel of spintol, weer andere met een haakwerkje. Er werd zoals gewoonlijk gekeuveld, bewonderd, geaait, geproefd, gesmuld, gedronken en vooral genoten.
Ja hoor zelfs een week erna tovert de herinnering aan deze dag nog steeds een glimlach om mijn mond.
Er was ook een Swap georganiseerd, rond het tema verhaal in een doosje. Ieder mocht een sprookje kiezen dat haar aansprak en daarond werd er een verassingsdoos samengesteld. Zelf had ik gekozen voor het thema elfjes, deze kleine tere wezentjes die zo vertrouwd zijn met de natuur en dansend van bloem tot bloem door het leven gaan geven mij een gevoel van rust en schoonheid. Maar soms wordt je gepakt op één zinnetje, namelijk "ik heb geen favoriet elfenverhaal had maar wel een favoriete elf met een grote foto van Legolas"  Nu mijn maatje had dit heel letterlijk genomen mijn doos was namelijk bezaaid met allemaal afbeeldingen van Legolas. De verassing werd nog groter toen ik er een elf helemaal zelf gebreid door mijn swapmaatje uit haalde met de toepasselijke naam LegoLine de breielf.


Foto's gemaakt door Hannah


Natuurlijk zat er nog meer in mijn pakje want mijn Swapmaatje Nelleke of kooldutchlady heeft mij ontzettend verwend.
Want er kwam nog vanalles uit het pakje. Een bol sokkenwol zo helemaal mijn blauw en een streng Estlandse lacewol zo ragfijn, dan nog een heus magneetbord om makkelijker patronen te volgen en te breien, een zelfgemaakt projectzakje en ook nog een pakje kameelmetzijde om te spinnen. Schromelijk ben ik verwend door mijn maatje.
Op het pakje dat ik maakte moeten jullie nog een dagje wachten want ik vond dat LegoLine zeker een appart logje verdiend had
Wel zit ik nu met een dilema moet ik mijn nicknaam nu veranderen in LegoLine of blijf ik toch maar Breimuis


Foto's maken van mezelf kan ik niet maar van Hannah mocht ik een paar van haar foto's gebuiken om hier te plaatsen. Hannah maakte een mooie foto reportage van het verloop van deze dag.

1 opmerking:

hannah zei

Ja, het was echt genieten die dag! Ik vond het zo jammer dat het zo snel weer over was.

Het pakket wat je hebt gekregen was echt heel mooi en die elf! Dat was zo'n bijzonder cadeau!