Er is een fout opgetreden in dit gadget

Zwarte Woud

~ For English scroll down ~ short Vacation~

Als koppel moet je soms met veel rekening houden. Kids die wel groot zijn maar je toch niet graag alleen in huis achterlaat, een job die je verplicht in een bepaalde periode verlof te nemen, een huis waar altijd werk aan is en als je dan het sommetje maakt is er maar net tijd voor een korte vakantie. Maar daarom hebben we niet minder genoten van onze 6 daagjes Zwarte Woud.

We had a short vacation and went to Germany to the Schwarz Wald, it as only 6 days but we enjoied them

Een korte vakantie maar Veel gezien, Veel gewandeld, en Veel genoten ...,

Ons hotelletje/ our hotel
Dag1 : schitterend weer bezoek aan de TitiSee
Dag2 : Waterval beklimmen

Dag 4 : Shauinsland
Leuke plekjes en shoppen


Dag 5 : bewolkte Feldberg
En natuurlijk ook hier en daar wat breitijd gestolen want het is tenslotte vakantie, een sokje voor onderweg mee in de de rugzak en op ons terasje en in de auto stoeien met mijn topje. Natuurlijk kwam ik niet met lege handen naar huis, het boek Socken aus aller Welt van Stepanie van de Linden stond al lang op mijn wenslijstje en nog een ander duitsbreiboek; de wolaankopen bleven beperkt enkel één lokale wolwinkel gevonden met niet veel keuze maar toch een paar bolletjes effen Regia die komen altijd wel van pas. En aan een tas met Beierse prints kon ik heel moeilijk weerstaan

And of cause I made some time for my knitting, on the our walks I always have a sock in my backpack and at our hotel and in the car I knitted on my top. And on my shopping trip I both 2 German knit books the German version of Around the World in knitted Socks of Shepanie van de Linden was on my wishlist for some time. I only found one lockal yarn shop not much choise but I both some Regia in uni colours. The bag in German prints I just could not resist.

2 opmerkingen:

Hetty zei

Hoi Line.
Leuke foto's van Zwarte Woud wij zijn er een paar jaar geleden ook geweest.
Je hebt leuke koopjes gedaan voor sokken.
Groetjes Hetty.

Katja (@Yane) zei

Dat er een zalig uitje uit. Leuke foto's! Jammer dat 't alweer voorbij is...