Er is een fout opgetreden in dit gadget

Van Pommel tot Sleutelhanger

~ For English scroll down ~ Pommel the keychain ~

Er werd weer geswapt bij de priegelaars, dit maal was de uitdaging maak een sleutelhanger voor je maatje. Nu mijn maatje houdt van piano en schaapjes, en voor schaapjes heb ik zelf ook een zwak, en het kleine schaapje Pommel staat al meer dan 2 jaar op mijn to-do lijstje.
There was a new swap in group of the priegelaars, this time we had to made a keychain.
My swap-mate love music and sheep. Me myself I also love sheep and the Pommel was on my to do list  for more than 2 years.
Met Pommel was het echt liefde op het eerste zicht, gek eigenlijk dat je niet zo snel geneigd bent om zoiets voor jezelf te maken maar wel als het gemaakt kan worden om iemand anders blij te maken. Of het te maken heeft dat hij uit vele verschillende onderdeeltjes bestaat die dan nog aan mekaar moeten gemaakt worden, ik denk het niet want ik wist het zelfs niet op voorhand ik denk dat het meer is omdat je het niet echt nodig hebt en daardoor regelmatig uitstelt tot je er zelf niet meer aan denkt.
I fell in love with Pommel on the first sight. Strange that you not knit something like that for your self, but if you can make it for some one else you start right away. Maybe it is because of the many small pieces but I doubt that because I did not knew it.
Het leuke aan een swap is dat je iets weg geeft maar ook iets leuks krijgt en dit maal was het een schot in de roos, want dit kleine muisje siert voortaan mijn breitas. Hij is zo klein en fijn en dan die kleine knoopjes. Ik kreeg er ook nog een paar zelfgemaakte steekmarkeerders bij, ja mijn maatje heeft mij heel erg blij gemaakt.
The fun of a swap is that you give something away but you also receive something and this time I was very pleased. This little mouse will be on my knitting bag in the future, it is so small and tiny and I just love those little buttons. My swap-mate also surprised me with some handmade stitchmarkersLogboek
Patroon :  Pommel  van Kerstin Jütte
Breinaalden : 2,25 knit pro DPN
Garen  :  Left over sockyarn from these and these socks
Hoeveelheid : Schoeller Esslinger Fortissima à 10gram +  Regia JetSet Color 4ply à 5 gram

3 opmerkingen:

Dominique zei

Hij is heel erg schattig geworden. Wel een 'gefrummel' zo'n kleine stukjes, maar ja, dat past wel bij jouw blognaam he?

Breidoos zei

oh wat lollig zo'n frommel euh Pommel, hahaha

hannahsknits zei

Wat een leukerds!!!