Er is een fout opgetreden in dit gadget

Luxe Polswarmertjes voor Annis

~ For English scroll down ~ Wrist cuffs for Annis ~


Ik had nog een restwolletje liggen, te mooi en te zacht om zomaar weg te stoppen, te weinig om veel mee te kunnen doen. Zeker een jaar lang verhuisde het regelmatig tussen mijn project-tasjes en het idee om er luxe manchetten mee te breien bleef toch steeds aanwezig.
I had a rest-yarn, to soft and nice to put away in the rest box, to little to make a lot with it.


En soms zit je zo wat in een warrige fase, je hebt wel veel wol liggen maar weet nog niet goed wat je wil maken en dan is zo een klein breisel natuurlijk een uitkomst.  Via Ravelry werd er naar een passend patroon gezocht, en dan maar hopen dat het wol genoeg was.
Sometimes you have does periods you can not decide what to make, and than a little kitting project is just the answer. Ravelry is always the write place for a good pattern search.Deze polswarmertjes worden van boven naar beneden gebreid, ik zag dan ook dadelijk dat het de goede kant opging zowel met het resultaat dat ik voor ogen had en de hoeveelheid wol die ik mocht verbruiken.
The wirst cuffs are knitted Top-down, so very soon I saw the result that I had in mind and I could better keep track on the yarn I had left.Ik weet het, het zijn luxe dingetjes die ik eigenlijk niet nodig heb, want omdat ik klein van gestalte ben zijn mijn mouwen meestal eerder te lang dan te kort maar zeg nu zelf ze passen zo mooi bij mijn Annis shawlette, de hemdbloese is wat minder geschikt had beter mijn jas aangetrokken maar voor de rest past het plaatje
I know this is pure waste, because I am little my sleeves are most times to long instead to short. But thes cuffs go so well with my Annis shawlette.


Logboek
Patroon :   Rona Wirst Cuffs by Alexandra Brink – Free Ravely Pattern
Breinaalden : 3.25 DPN’s
Garen : Tucana’s Dream : Merino-Tencel sockwool
Hoeveelheid :  22 gram
Techniek : Twisted German Cast On

5 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Prachtig Line en wat lief dat je de patronen deelt.

Catharina zei

Dit is inderdaad een heel mooi setje geworden!

Anje-Grietje zei

Supermooi geworden Line en sla je mouwen maar om want dit mag gezien worden hoor!
Liefs Anje.

Especialandmore zei

Per toeval op je blog terecht gekomen en ik ben gelijk volger geworden. Wat je in je profiel schrijft: ik hou ervan om creatief bezig te zijn.... past óók bij mij.
De polswarmers zijn erg leuk!

Groetjes,
Janny

P.S. Neem gerust een kijkje op m'n blog.

hannah zei

Wat mooi geworden, past inderdaad prima bij je Annis.